Snowboardista Sobolev mal na prilbe číslo: Dostal dvetisíc sms

NETKY.SK • 7 Február 2014, 13:24 • 2 min
Snowboardista Sobolev mal na prilbe číslo: Dostal dvetisíc sms

ČERVENÁ POĽANA - "Niektoré správy sú nezverejniteľné. Väčšina však obsahuje želania a odkazy od dievčat," prezradil ruský snoubordista.

slovakia

left justify in out

Zimné olympijské hry v juhoruskom Soči sa ešte oficiálne nezačali a domáci reprezentant v snoubordingu Alexej Sobolev stihol už druhýkrát vzbudiť rozruch. Dvadsaťdvaročný rodák z Novosibirska absolvoval štvrtkovú kvalifikáciu v slopestyle v Červenej Poľane v prilbe, na ktorej mal umiestnené svoje telefónne číslo. Informoval o tom spravodajský servis ZOH.

"Snažím sa odpovedať na asi dvetisíc esemesiek. Niektoré správy sú nezverejniteľné. Väčšina však obsahuje želania a odkazy od dievčat. Možno si takto nájdem partnerku, ale momentálne je mojím cieľom zábava, lebo v olympijskej dedine je poriadna nuda," uviedol Sobolev, ktorý bol prvým ruským športovcom v akcii v Soči. 

Pozornosť najprv vzbudila spodnú časť jeho dosky, ktorú zdobila kresba ženy v lyžiarskej maske s nožom v ruke. Až nápadne sa podobala na jednu z členiek punkovej skupiny Pussy Riot, ktoré skončili pred dvoma rokmi za mrežami po koncerte v jednom z moskovských kostolov. Vedenie Kremľa si ich vtedajšie počínanie vysvetlilo ako provokáciu s cieľom hanobiť vedúcich predstaviteľov štátu. Sobolev však na otázku AP, či má byť zobrazenie "drsnej ženy" na jeho snouborde skrytou provokáciou, odpovedal veľmi zdržanlivo až diplomaticky. "Ja som nebol tá osoba, ktorá to nakreslila." Na otázku AP, či je podporovateľom skupiny Pussy Riot, odvetil iba krátke: "No comment." 

Sobolev si desiatym miestom v kvalifikácii vybojoval účasť v sobotňajšom semifinále a má stále šancu aj na postup do finále a boj o medaily. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona