Snowboarderi sa tešia na nadupanú výzvu, prichádza Natural Selection!

NETKY.SK • 11 Február 2021, 14:03 • 2 min
Snowboarderi sa tešia na nadupanú výzvu, prichádza Natural Selection!

Zima je v plnom prúde, čo znamená, že sa tešia predovšetkým milovníci snowboardov. Amatéri aj profesionáli sa v tomto období preháňajú po zasnežených horách a zdokonaľujú svoje schopnosti. Aj oni budú so záujmom sledovať súťaž, ktorá vo svete snowboardingu sľubuje revolúciu.

slovakia

left justify in out

Premiérový ročník Natural Selection Tour spojí tých najlepších jazdcov sveta. Nebudú chýbať olympionici či ikony filmovania vo veľkých horách. Jazdiť sa bude na tých najvzrušujúcejších miestach na planéte, takže o zábavu bude postarané.

 

 

Snowboarding sa počas rokov stal veľmi špecifickým a hoci bolo pomerne jednoduché určiť tých najlepších v jednotlivých kategóriách, o najlepšom jazdcovi vôbec sa diskutovať nedalo. Freerideri, freestyleri, technici, tí všetci boli pozvaní do údolia Jackson Hole v americkom Wyomingu, kde sa od 3. do 9. februára konalo prvé kolo atypickej súťaže. Sledovať ju môžete prostredníctvom Red Bull TV.

 

Počas prvého marcového týždňa bude druhé kolo hostiť Kanada, no a koniec marca prinesie napínavé rozuzlenie na neľútostnom teréne v Aljaške

 

 

Nápad pochádza z hlavy freeridovej legendy Travisa Ricea, ktorý je patrónom súťaže a počas dvanástich rokov na scéne získal 30 grandslamových titulov. Zakladateľ programu Red Bull Supernatural chce na scénu priniesť niečo nové a sľubuje, že to bude poriadne divoká jazda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona