Snoop Dogga zadržali po koncerte v Uppsale

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 09:21 • 2 min
Snoop Dogga zadržali po koncerte v Uppsale

STOCKHOLM - Amerického rappera Snoop Dogga zadržala v sobotu v noci švédska polícia pre podozrenie z ilegálneho užívania drog. Stalo sa tak po koncerte v Uppsale, pričom 43-ročný interpret zaznamenal incident prostredníctvom série videí, ktoré v nedeľu zverejnil na Instagrame.

slovakia

left justify in out

Snoop Dogg sa po spomínanom koncerte viezol v aute ako pasažier, keď ich zastavila polícia. Rappera následne zadržali a previezli na policajnú stanicu, kde sa podrobil testu na drogy. "Počas koncertu sme mali vnútri niekoľko dôstojníkov, čo robíme normálne, pretože tam bolo veľa ľudí. Snoop Dogg vyzeral, že je pod vplyvom drog, tak sme ho vzali na policajnú stanicu, aby sa podrobil skúške. Po približne hodine sme ho prepustili," uviedol hovorca miestnej polície Christer Nordström. Snoop Dogg v jednom zo zverejnených videí tvrdí, že ho zadržali iba pre jeho farbu pleti, čo však Nordström poprel. Výsledky testov budú známe približne o dva týždne, pričom v prípade pozitívneho nálezu polícia odovzdá prípad prokuratúre, ktorá rappera obviní. Ako dodal Nordström, v takýchto prípadoch je trestom zvyčajne pokuta. Snoop Dogg na základe tohto incidentu vyhlásil, že sa už do Švédska nikdy nevráti.


Snoop Dogg, vlastným menom Calvin Cordozar Broadus Jr., debutoval v roku 1993 albumom Doggystyle. Nasledovali nahrávky Tha Doggfather (1996), Da Game Is To Be Sold, Not To Be Told (1998), No Limit Top Dogg (1999), Tha Last Meal (2000), Paid Tha Cost To Be Da Boss (2002), R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (2004), Tha Blue Carpet Treatment (2006), Ego Trippin' (2008), Malice N Wonderland (2009) a Doggumentary (2011). Predvlani vydal pod pseudonymom Snoop Lion reggae album Reincarnated a tiež funkovú nahrávku 7 Days Of Funk, ktorú nahral s hudobníkom Dâm-Funkom. Tento rok v máji ponúkol štúdiovku Bush, ktorú kompletne produkoval Pharrell Williams. Na konte má tiež napríklad spoločný album Mac & Devin Go To High School (2011) s Wiz Khalifom, ktorý bol zároveň soundtrackom k rovnomennému filmu. V ňom obaja rapperi stvárnili hlavné úlohy. Snoop Dogg sa ako herec predstavil tiež v snímkach Training Day (2001), Starsky a Hutch (2004), Keď to rachne, zahučíme (2004) alebo Nájomníci (2005).
Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona