Snoop Dogg si poriadne vystrelil zo známeho herca McConaugheyho: Na toto len tak nezabudne!

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 10:08 • 2 min
Snoop Dogg si poriadne vystrelil zo známeho herca McConaugheyho: Na toto len tak nezabudne!

Snoop Dogg počas natáčania filmu hercovi McConaugheymu aj štábu poriadne skomplikoval prácu.

slovakia

left justify in out

Snoop Dogg sa už dlhé roky objavuje na hip-hopovej i filmovej scéne. Okrem hudby je však známy aj svojim kladným vzťahom k marihuane. A práve s ňou sa spája aj jeden z jeho posledných výstrelkov, ktorého obeťou sa stal obľúbený herec Matthew McConaughey.

 

Snoop Dogg a McConaughey  momentálne spolupracujú na novej komédii s názvom The Beach Bum. V pripravovanom filme si zahrajú aj mená ako Zac Efron, Jonah Hill, Isla Fisher nebo Jimmy Buffett. Hlavnú úlohu však obsadí práve McConaughey, ktorý sa tu má objaviť v úlohe voľnomyšlienkára večne pod vplyvom marihuany.

 

Je teda jasné, že v mnohých scénach sa objavoval práve s jointom, v ktorom, samozrejme, nebola skutočná droga, ale rekvizita v podobe oregana. Pri natáčaní jednej zo scén sa však Snoop Dogg rozhodol rozprúdiť zábavu a rekvizitu vymenil za pravú marihuanu.

 

McConaughey odohral šesť minút trvajúcu scénu a zrazu začal mať zvláštne pocity. Pochopil, že niečo nie je tak, ako obvykle a keď sa pozrel na hereckého kolegu a "vtipálka" Snoop Dogga, všetko mu došlo. Raper so smiechom zvolal: "Moondog, to nie je rekvizita, to je Snoop Weed!".

 

Podľa slov McConaugheyho potom nasledovalo deväť hodín smiechu, počas ktorých údajne ani raz neprehovoril v rodnej reči.

 

img

Herec Matthew McConaughey

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies