Snoop Dogg hodlá presedlať na East Side: Zvažuje investíciu do škótskeho Celticu Glasgow

NETKY.SK • 19 November 2012, 22:01 • 2 min
Snoop Dogg hodlá presedlať na East Side: Zvažuje investíciu do škótskeho Celticu Glasgow

Snoop Dogg hodlá presedlať na East Side Zvažuje investíciu do škótskeho Celticu Glasgow - Futbal LOS ANGELES - Americký rapper Snoop Dogg oznámil, že by chcel investovať do majstrovského tímu škótskej Premier League – Celtic Glasgow. 41-ročný spevák sa ni

slovakia

left justify in out

imgLOS ANGELES - Americký rapper Snoop Dogg oznámil, že by chcel investovať do majstrovského tímu škótskej Premier League – Celtic Glasgow.

41-ročný spevák sa nijako netajil svojou láskou k futbalu a bol fanúšikom škótskeho klubu od roku 2005, keď bol odfotený s dresom Celticu.
Snoop vyhlásil, že vášeň, ktorú preukázali fanúšikovia škótskeho klubu, keď v historickom zápase Ligy majstrov Celtic porazil Barcelonu 2-1, ho presvedčila, aby investoval peniaze a kúpil akcie klubu.
"Mám veľký záujem o futbal. Pre hip-hopové hviezdy nie je nič nové investovať do športových tímov, ale novinka je investovať do futbalových tímov. Vidím, akí vášniví sú fanúšikovia Celticu a keď vedenie klubu predá nejaké akcie, tak rád do klubu investujem. Ešte som nerozmýšľal, koľko investujem. Nepotrebujem riadiť futbalový klub, ale chcem mať dosť percent na to, aby ma bolo počuť. Chcem dať veciam v klube trochu Snoopa. Boxy na štadióne už nikdy nebudú rovnaké, keď tam usporiadam párty."

Podľa Daily Record, požiadal Snoop Dogg svojho priateľa z LA Galaxy, Davida Beckhama, o radu ohľadne Celticu. Snoop povedal, že bývalá hviezda Manchestru United mu zámer investovať do klubu v Glasgowe schválil. Avšak rapper neverí, že by Beckhama presvedčil, aby odišiel do Glasgowu, keď tam Snoop kúpi akcie.
"Skúsil by som ho získať aspoň na jednu sezónu, ale on je šťastný tu. LA je pre neho a jeho rodinu domovom, ale aspoň by som mu predložil ponuku."

A prečo Celtic? Snoop hovorí, že jednoducho miluje Britániu a jej jedlo, vrátane Curry-House v Škótsku. Dodal: "Milujem Škótsko. Som veľmi šťastný, že môj zákaz cestovať do Veľkej Británie vypršal."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona