Snoop Dogg a Psy zverejnili klip k piesni Hangover

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 12:51 • 2 min
Snoop Dogg a Psy zverejnili klip k piesni Hangover

SOUL - Americký rapper Snoop Dogg a jeho juhokórejský kolega Psy zverejnili videoklip k piesni Hangover.

slovakia

left justify in out

Dvojica v novinke popíja v rôznych reštauráciách, pričom v úvodných záberoch je možné vidieť 36-ročného Psy s hlavou v záchode a Snoop Dogga zase tancujúc vo vani. Video, v ktorom sa Psy tiež kúpe vo fontáne, nakrúcali v Južnej Kórei.

 

 

Snoop Dogg, vlastným menom Calvin Cordozar Broadus Jr., debutoval v roku 1993 albumom Doggystyle. Vlani vydal zatiaľ poslednú radovú štúdiovku Reincarnated a tiež nahrávku 7 Days Of Funk, ktorú pripravil spoločne s hudobníkom Dâm-Funkom. Na konte má tiež spoločný album Mac & Devin Go To High School (2011) s Wiz Khalifom, ktorý bol zároveň soundtrackom k rovnomennému filmu. V ňom obaja rapperi stvárnili hlavné úlohy. 

 

Psy, vlastným menom Park Jae-sang, vydal prvý album Psy From The Psycho World! v roku 2001. Celosvetovo sa však preslávil až predvlani a to vďaka hitu Gangnam Style, ktorý pochádza z EP nahrávky Psy 6 (Six Rules), Part 1 (2012). Pieseň sa dostala na prvé priečky viacerých svetových singlových rebríčkov, vrátane britského. Videoklip ku skladbe videli na portáli YouTube už viac ako dve miliardy ľudí. Zatiaľ posledný album s názvom PsyFive vydal v roku 2010. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies