Snookrista Selby prehral už v prvom kole

NETKY.SK • 22 Apríl 2018, 08:57 • 2 min
Snookrista Selby prehral už v prvom kole

SHEFFIELD - Angličan Mark Selby utrpel prvú prehru na majstrovstvách sveta v snookeri za tri roky. Dvojnásobného obhajcu a najvyššie nasadeného hráča prekvapujúco vyradil už v úvodný deň šampionátu krajan Joe Perry, ktorý zvíťazil 10:4.

slovakia

left justify in out

.Tridsaťštyriročný Selby vládol v divadle Crucible v Sheffielde v rokoch 2016 aj 2017, svoj premiérový titul vybojoval v roku 2014. Stal sa siedmym obhajcom po Steveovi Davisovi (1982), Dennisovi Taylorovi (1986), Stephenovi Hendrym (2000), Graemeovi Dottovi (2007), Neilovi Robertsonovi (2012) a Stuartovi Binghamovi (2016), ktorý sa z nasledujúcich MS porúčal hneď v prvom kole. Napriek tomu zakončí rok ako svetová jednotka, keďže nedávno triumfoval na turnaji China Open.

 

"Perryho som vždy považoval za špičkového hráča. Vedel som, že sa nezľakne príležitosti. Najviac som stratil v prvej časti, hra na istotu mi príliš nešla a potrestal ma za každú moju chybu. Uplynulé tri či štyri roky sa mi tu darilo, takže sa naozaj nemôžem sťažovať. Prehra ma neteší, ale keby ste mi v roku 2014 povedali, že v ďalších rokoch budem tri razy šampiónom, určite by som to bral," povedal Selby na stránke World Snooker.

 

Snooker - MS - 1. kolo:

Joe Perry (Angl.) - Mark Selby (1-Angl.) 10:4

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies