Snooker: Robertson uchmatol Selbymu obhajobu na UK Championship

NETKY.SK • 9 December 2013, 10:29 • 2 min
Snooker: Robertson uchmatol Selbymu obhajobu na UK Championship

LONDÝN - Neil Robertson vo finále UK Championship v Yorku zaostával za Markom Selbym už 1:5 na framy, ale predviedol víťazný obrat, zdolal úradujúceho šampióna 10:7 a ako prvý nebritský hráč skompletizoval snokerovú trojkorunu.

slovakia

left justify in out

Na konte má aj tituly z majstrovstiev sveta a Masters, čo sa pred ním podarilo iba Alexovi Higginsovi, Terrymu Griffithsovi, Stevovi Davisovi, Stephenovi Hendrymu, Johnovi Higginsovi, Markovi Williamsovi a Ronniemu O'Sullivanovi.

"Keď som tento rok vyhral čínske Wu-si Classic, povedal som, že to bolo moje najlepšie finále v živote. Dnešná druhá polovica zápasu to však prekonala. Teší ma, že mám trofeje z troch veľkých turnajov ako prvý zo zámorských hráčov, najmä keď som predbehol Tinga Ťün-chueja, s ktorým sme pred desiatimi rokmi spolu začínali medzi profesionálmi. Som si istý, že sa raz ku mne pridá, ale ja som prvý," žiaril šťastím 31-ročný Austrálčan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona