Snodgrass si poranil koleno, Hullu bude chýbať približne šesť mesiacov

NETKY.SK • 20 August 2014, 12:28 • 2 min
Snodgrass si poranil koleno, Hullu bude chýbať približne šesť mesiacov

LONDÝN - Škótsky futbalový reprezentant Robert Snodgrass utrpel vážne zranenie kolena a svojmu Hull City bude chýbať približne šesť mesiacov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný stredopoliar si poškodil väzivo v zápase úvodného kola novej sezóny Premier League proti Queens Park Rangers. "Urobím všetko preto, aby som sa vrátil zdravší a silnejší," citovala ho agentúra Reuters.

 

Snodgrass prišiel do Hullu cez leto z Norwich City za sedem miliónov libier. "Na posilnenie stredu poľa sme vynaložili veľa peňazí a teraz sme prišli o Snodgrassa na najdôležitejšiu časť sezóny. Je to tvrdý úder pre nás i pre neho," uviedol tréner Steve Bruce pred odchodom do Belgicka, kde jeho zverencov čaká prvý duel play off Európskej ligy proti Lokerenu. Tam sa Hull dostal cez AS Trenčín, ktorý vyradil v 3. predkole súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies