Sninskej ZŠ Budovateľskej prinesie vianočné darčeky futbalista Ondrej Duda

NETKY.SK • 16 December 2014, 19:31 • 2 min
Sninskej ZŠ Budovateľskej prinesie vianočné darčeky futbalista Ondrej Duda

SNINA - Tesne pre Vianocami príde pozdraviť svoje rodisko - mesto Snina a tamojšie športové talenty úspešný futbalista Ondrej Duda, ktorý si v súčasnosti oblieka dres poľskej Legie Varšava.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala Eva Gažová zo spoločnosti Stars & Friends, Duda sa stretne v utorok 23. decembra v Snine so svojim priateľmi, fanúšikmi, ako aj s deťmi z tamojšieho detského domova.
     

Rodený Sninčan sa teší na mladé talenty z Mestského futbalového klubu, ktoré pozdraví na pôde Základnej školy Budovateľskej. Práve v nej získal pred rokmi svoje futbalové základy. Návštevníci ZŠ sa môžu tešiť na darčeky a autogramiádu spomínaného športovca. 
     

Základná škola (ZŠ) Budovateľská v Snine sa podpísala pod zrod viacerých futbalových hviezd, ktoré dnes pôsobia v domácich a zahraničných kluboch. Do športovej triedy tu chodil v minulosti aj brankár Ján Mucha.
     

V priestoroch foyer ZŠ sa nachádza malá sieň slávy s darovanými dresmi jej najúspešnejších odchovancov a zlatými pohármi, ktoré získala v rôznych súťažiach. Hrdá je aj na svojich ďalších absolventov, neskoršie úspešných futbalistov Dávida Škutku či Ivana Minčiča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona