Snímku Magic Mike XXL chcú predstaviť v júli 2015

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 09:40 • 2 min
Snímku Magic Mike XXL chcú predstaviť v júli 2015

LOS ANGELES - Pokračovanie dramédie Magic Mike (2012), v ktorej si americký herec Channing Tatum zahral striptéra, by sa malo do amerických kín dostať 3. júla 2015. Informoval o tom americký magazín The Hollywood Reporter. Podľa blogu The Playlist by sa snímka mala volať Magic Mike XXL.

slovakia

left justify in out

Bližšie informácie o hereckom obsadení zatiaľ nie sú známe. Tridsaťtriročný Tatum, ktorý sa podieľa aj na tvorbe scenára, by si však mal zopakovať úlohu striptéra čiastočne inšpirovanú jeho vlastnými zážitkami. O tom, že na príbehu začal pracovať, informoval ešte vo februári prostredníctvom služby Instagram a sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Je lepší spôsob, ako začať písať Magic Mikea 2, než s mojím starým priateľom Dallasom?,“ napísal Tatum k fotografii, ktorá ho zachytáva ako sedí pred bustou s tvárou o 11 rokov staršieho kolegu Matthewa McConaugheya. Práve ten v prvom filme Magic Mike stvárnil skúseného striptéra Dallasa, ktorého by si mal zahrať aj v pokračovaní. 

 

Režisérom prvej snímky bol Steven Soderbergh, no ten po životopisnej dráme Liberace (2013) oznámil, že s nakrúcaním celovečerných filmov končí. Podľa blogu The Playlist by ho mal nahradiť Greg Jacobs, ktorý dlhé roky pôsobil ako režisérova pravá ruka. Soderbergh by sa mal na snímke podieľať ako výkonný producent. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona