Snímka Sicario sa dočká pokračovania

NETKY.SK • 3 Apríl 2016, 13:41 • 2 min
Snímka Sicario sa dočká pokračovania

BRATISLAVA - Producenti kriminálnej drámy Sicario (2015) oznámili, že momentálne pracujú na jej pokračovaní.

slovakia

left justify in out

Ako Molly Smith, Trent Luckinbill a Thad Luckinbill uviedli v rozhovore pre týždenník The Hollywood Reporter, scenára sa znova ujal Taylor Sheridan, pričom v snímke sa opäť predstavia Emily Blunt, Benicio Del Toro a Josh Brolin. Ďalšie detaily o projekte či meno režiséra však zatiaľ nie sú známe.


Film Sicario kanadského režiséra Denisa Villeneuva priniesol príbeh o cieľavedomej agentke FBI Kate Macer (Emily Blunt), ktorú poverí dôstojník elitnej operačnej jednotky Matt Graver (Josh Brolin), aby sa v pohraničnej oblasti medzi USA a Mexikom zúčastnila na misii proti pašovaniu drog. Tím vedený tajomným poradcom s pochybnou minulosťou Alejandrom v podaní Benicia Del Tora sa v tajnosti vydáva na cestu, počas ktorej musí Macer v záujme prežitia konať v protiklade ku všetkému, v čo dosiaľ verila.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies