Snímka Podfukári sa dočká pokračovania

NETKY.SK • 11 August 2013, 12:24 • 2 min
Snímka Podfukári sa dočká pokračovania

USA - Film, v ktorom sa predstavili herci ako Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Mark Ruffalo či Woody Harrelson, si zatiaľ na svoje konto pripísal tržby vo výške 275 miliónov dolárov (v prepočte približne 205 miliónov eur)

slovakia

left justify in out

Americký triler Podfukári (2013), v ktorom sa predstavili herci ako Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Mark Ruffalo či Woody Harrelson, sa dočká pokračovania. Nakrúcanie by sa malo začať už na budúci rok. Tieto informácie pre magazín Entertainment Weekly potvrdil aj výkonný riaditeľ produkčnej spoločnosti Lionsgate Jon Feltheimer.

Príbeh snímky, ktorú režíroval Louis Leterrier, sa sústredí na skupinu iluzionistov vykrádajúcich banky počas svojich predstavení. Film si zatiaľ na svoje konto pripísal tržby vo výške 275 miliónov dolárov (v prepočte približne 205 miliónov eur). V slovenských kinách mali Podfukári premiéru 13. júna. 

Informácie pochádzajú z webstránok insidemovies.ew.com a www.digitalspy.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies