Sneženie zamestnalo cestárov, Kremnické Bane sú prejazdné

NETKY.SK • 12 Január 2015, 12:29 • 2 min
Sneženie zamestnalo cestárov, Kremnické Bane sú prejazdné

KREMNICA - Kremničania sa dnes prebudili do zasneženého rána. Po víkende, keď sa sneh vytratil, sa tak môžu opäť tešiť zo snehovej prikrývky. Aj napriek sneženiu sú všetky cesty zjazdné a udržiavané.

slovakia

left justify in out

O chodníky a mestské komunikácie sa postarali kremnické Mestské služby. Okrem techniky sú v teréne aj pracovníci, ktorí odhŕňajú najmä schodiská. "Cesty a chodníky sa odhŕňali a aj posypali," dodal Milan Hacek z Technických služieb.
      

Ako potvrdil Peter Rozenberg z Banskobystrickej regionálnej správy ciest, závod Žiar nad Hronom, horský priechod Kremnické Bane je aktuálne prejazdný pre všetky vozidlá. Takisto sú zjazdné všetky cesty v regióne. "Cesty 2. a 3. triedy pokrýva kašovitá vrstva snehu do 3 cm a cesty 1. triedy sú prevažne mokré," podotkol. Na Veľkom Poli je kašovitá vrstva snehu do 3 cm, v tomto úseku je v teréne snehový pluh s posypom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona