Snehová kalamita v USA: Uzavreli úrady aj školy v oblasti Washingtonu!

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 06:30 • 2 min
Snehová kalamita v USA: Uzavreli úrady aj školy v oblasti Washingtonu!

NEW YORK - Rozsiahly zimný búrkový systém priniesol na východné pobrežie USA ľadový vzduch, sneh a mrznúci dážď, čo si dnes vynútilo uzavretie federálnych i miestnych úradov vo Washingtone a zatvorené zostanú aj školy vo Washingtone D.C., informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Národná meteorologická služba predpovedala, že búrka prinesie do oblasti Washingtonu do 23 centimetrov nového snehu. Pás dažďa a snehu meria podľa meteorológov až 2400 kilometrov, od Colorada až po Massachusetts.
      

Letiská do nedele večera zrušili asi 2000 letov a ďalších 5600 malo meškanie. Americký Kongres odložil hlasovanie, ktoré sa dnes malo uskutočniť v Snemovni reprezentantov i v Senáte.
      

V Bostone a New Yorku by nemalo veľmi snežiť, ale pretrvávajúci mrznúci dážď by mohol skomplikovať dnešnú rannú dopravnú špičku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies