Snehová kalamita v Japonsku: Silné sneženie komplikuje leteckú i cestnú dopravu!

NETKY.SK • 8 Február 2014, 08:41 • 2 min
Snehová kalamita v Japonsku: Silné sneženie komplikuje leteckú i cestnú dopravu!

TOKIO - Zimná snehová víchrica narušila dnes v Japonsku leteckú a železničnú dopravu a sťažila premávku na hlavných diaľničných komunikáciách.

slovakia

left justify in out

Sneh napadol aj v niektorých väčších mestách. Japonská meteorologická služba (JMA) vydala prvé varovanie pred silným snežením pre centrum Tokia za posledných 13 rokov, všíma si tlačová agentúra DPA.
      

Ako informovala japonská rozhlasová a televízna stanica NHK, z hlavného mesta a priľahlých oblastí bolo už hlásených 89 prípadov zranení a úrazov súvisiacich so snehom.
      

Letecké spoločnosti Japan Airlines a All Nippon Airways zrušili na tokijskom medzinárodnom letisku Haneda všetky vnútroštátne lety a uzavrieť sa museli aj niektoré úseky diaľnic v strednom a vo východnom Japonsku.
      

Meteorológovia očakávajú, že vo východných a severovýchodných oblastiach Japonska sa sneženie v noci na nedeľu ešte zintenzívni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies