Snehová kalamita si vyžiadala dva ľudské životy

NETKY.SK • 17 Február 2012, 07:45 • 2 min
Snehová kalamita si vyžiadala dva ľudské životy

Snehová kalamita si vyžiadala dva ľudské životy - Svet Zima si v Česku vzala za uplynulých 24 hodín dva ľudské životy. Okoloidúci našli medzi Zlínom a Otrokovicami telo zamrznutého cyklistu.

slovakia

left justify in out

img

Zima si v Česku vzala za uplynulých 24 hodín dva ľudské životy. 
      Okoloidúci našli medzi Zlínom a Otrokovicami telo zamrznutého cyklistu. Mŕtvu 39-ročnú ženu, po ktorej bolo vyhlásené pátranie, našli neďaleko železničnej stanice v obci Kojetice v okrese Třebíč. Kvôli snehovej kalamite jej autobus nedošiel do cieľovej stanice, žena teda vystúpila skôr a cestou domov zamrzla, informovala dnes stránka iDnes.cz.
      Ženu z obce Horní Újezd v okrese Třebíč videli naposledy živú 15. februára o 20.00 h SEČ. Do pátrania bol okrem desiatok policajtov, hasičov a dobrovoľníkov nasadený aj vrtuľník. Našli ju bez známok života dnes ráno pri železničnej stanici v Kojeticiach, uviedla policajná hovorkyňa.
      Podľa polície išla autobusom domov do Horného Újezdu, ale autobus pre snehovú kalamitu zastavil jednu obec pred jej bydliskom. "Žena teda vystúpila a zrejme stratila orientáciu," dodala hovorkyňa.
      Žena bola podľa slov polície mierne mentálne zaostalá.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies