Sneh spôsobuje komplikácie v doprave vo viacerých mestách

NETKY.SK • 2 December 2019, 08:11 • 2 min
Sneh spôsobuje komplikácie v doprave vo viacerých mestách

BRATISLAVA - Pondelkové ráno a sneženie na väčšine územia Slovenska sa podpisujú pod komplikácie v doprave. Na vjazdoch do veľkých miest je doprava spomalená, tvoria sa kolóny.

slovakia

left justify in out

Tí, ktorí smerujú do Bratislavy v smere zo Záhoria, si na diaľnici D2 počkajú 20 minút, v smere z Chorvátskeho Grobu je zdržanie 30-minútové. "Vo Svätom Jure na Krajinskej ceste pri cintoríne smerom do Bratislavy sa stala nehoda, blokovaný je jeden pruh, v kolóne stratíte asi 15 minút," informuje Zelená vlna RTVS.

 

img

 

Z dôvodu sneženia zaznamenáva dispečing Dopravného podniku Bratislava meškania liniek mestskej hromadnej dopravy (MHD) od desať do 30 minút. 

 

img

 

Kolóny a zdržanie sa týkajú aj východoslovenských metropol, na vjazde do Prešova zo Sabinova sa v kolóne zdržia šoféri približne 40 minút, kolóna sa vytvorila v dôsledku nehody aj na Sečovskej ceste v Košiciach. "V smere do mesta je blokovaný jeden pruh, v kolóne stratíte asi 20 minút," upozorňuje Zelená vlna.

 

img

 

Približne 25-minútové zdržanie hlásia aj pri vjazde zo Slovenskej Ľupče do Banskej Bystrice. Vodiči by si mali dávať pozor pred zhoršenými podmienkami na cestách, hustým snežením, ale i poľadovicou, ktorá komplikuje premávku medzi Novými Zámkami a Koltou. "Je tam viacero odstavených kamiónov, jedno auto skončilo mimo cesty," dodáva dopravné spravodajstvo RTVS.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona