Sneh pomohol českým policajtom k dolapeniu medzinárodne hľadaného muža

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 21:02 • 2 min
Sneh pomohol českým policajtom k dolapeniu medzinárodne hľadaného muža

PRAHA - Českým policajtom sa v pondelok vďaka nehode spôsobenej zasneženou cestou podarilo dolapiť Interpolom medzinárodne hľadaného muža z Kataru. Informoval o tom dnes spravodajský server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Vodič vozidla značky Citroën nezvládol v pondelok večer na križovatke v Prahe 5 riadenie na zasneženej vozovke a narazil do semafora. Okolo prechádzajúca policajná hliadka po následnej kontrole zistila, že po vodičovom spolujazdcovi, ktorý bol zároveň majiteľom havarovaného vozidla, pátra Interpol. Pri nehode nikto neutrpel zranenia.

 

"Tridsaťšesťročného cudzinca na mieste obmedzili na osobnej slobode a po nevyhnutných úkonoch ho previezli do policajnej cely," povedal Novinkám hovorca polície Jan Daněk. Potvrdil tiež, že muž skutočne figuroval na zozname medzinárodne hľadaných osôb.

 

"Cudzinca hľadali kvôli majetkovej trestnej činnosti, ktorej sa mal dopustiť v Katare," dodal Daněk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona