SND získalo prestížne ocenenie!

NETKY.SK • 26 August 2014, 14:21 • 2 min
SND získalo prestížne ocenenie!

BRATISLAVA - Prestíž Slovenského národného divadla potvrdil celosvetovo uznávaný program hodnotenia značiek Superbrands, v rámci ktorého Odborná porota Slovak Superbrands a slovenskí spotrebitelia ocenili značku SND cenou Honorary Superbrands 2014.

slovakia

left justify in out

Slovenská prvá scéna sa tak zaradila medzi najlepšie značky na slovenskom trhu. „Spolu s mojím tímom sme radi, že naša snaha vytvárať Slovenskému národnému divadlu pozitívny a dôveryhodný dojem vo verejnosti sa pretavuje aj do prestížneho ocenenia Superbrands 2014, ktoré je výsledkom kvality umeleckej produkcie a inovatívnych foriem marketingovej komunikácie,“ uviedol generálny riaditeľ SND Marián Chudovský.

 

Slovenské národné divadlo popri rastúcej návštevnosti počas dvoch uplynulých sezón zaznamenáva aj pozitívne ohlasy na viaceré činnosti – obnovenie tradície podujatí pre divákov (Deň otvorených dverí, Medzinárodný deň detí, Noc divadiel), či návrat k usporadúvaniu vlastného divadelného festivalu (Eurokontext.sk). 

 

Prestížne ocenenie Superbrands oslavuje druhý ročník svojho obnoveného pôsobenia na Slovenskom trhu. Celosvetový program nezávislého hodnotenia značiek vznikol pred viac ako pätnástimi rokmi vo Veľkej Británii. Cieľom programu je oceňovať tie najlepšie značky, pôsobiace na slovenskom trhu. Superbrands nie je súťaž, do ktorej je možné prihlásiť sa, značka musí byť na základe obchodných výsledkov nominovaná. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies