SND pripravilo sériu abonentiek na novú divadelnú sezónu

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 06:52 • 2 min
SND pripravilo sériu abonentiek na novú divadelnú sezónu

SND pripravilo sériu abonentiek na novú divadelnú sezónu - Kultúra Slovenské národné divadlo (SND) ani v prázdninových mesiacoch nezabúda na svojich divákov. Práve v týchto dňoch si návštevníci našej prvej divadelnej scény môžu zaobstarať abonentku na pre

slovakia

left justify in out

img

Slovenské národné divadlo (SND) ani v prázdninových mesiacoch nezabúda na svojich divákov. Práve v týchto dňoch si návštevníci našej prvej divadelnej scény môžu zaobstarať abonentku na predstavenia súborov opery, baletu aj činohry v novej divadelnej sezóne 2012/2013.
      V jednotlivých sériách je napríklad posledná premiéra opernej sezóny Manon Lescaut, ale aj opereta Netopier, balet Luskáčik aj Labutie jazero, v činohernej ponuke tituly posledných júnových premiér, ale aj tie, ktoré sa ešte len chystajú. SND ponúka možnosť vybrať si z niekoľkých tipov abonentiek, napríklad až tri série nových titulov či premiérovú sériu.
      Diváci zakúpením abonentky získavajú výhodu mať miesto v hľadisku, ktoré im najviac vyhovuje, zároveň ušetria čas pri kupovaní jednotlivých vstupeniek, majú možnosť využiť zľavy z bežnej ceny vstupeniek, ako aj v predstihu mať zabezpečené vstupenky na inscenácie, o ktoré je počas sezóny mimoriadny záujem.
      Pre návštevníkov, ktorí si chcú udržať svoje miesto z minulej sezóny, je určený termín na objednávku do 31. júla. Uzávierka objednávok na abonentné série je pre ďalších návštevníkov SND stanovená na 15. august.
      TASR informovala tlačová tajomníčka SND Izabela Pažítková.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies