SND dnes spustilo svoju novú webstránku

NETKY.SK • 1 December 2017, 15:15 • 2 min
SND dnes spustilo svoju novú webstránku

BRATISLAVA - Slovenské národné divadlo (SND) dnes spustilo svoju novú webstránku. Webu dominujú výrazné fotografie aktuálnych premiér a ponúka tiež program Činohry, Opery a Baletu SND na najbližšie dni ako aj aktuality zo sveta prvej divadelnej scény.

slovakia

left justify in out

Zároveň sú k dispozícii praktické ikonky, cez ktoré sa užívatelia webu dostanú jedným kliknutím do vyhľadávača, programu a rezervačnej linky. Webstránka dáva i ďalšie možnosti, napríklad sa cez ňu dá prihlásiť na e-mailový odber noviniek (newsletter), sledovať sociálne siete SND alebo nájsť informácie pre imobilných návštevníkov.

Hlavný navigačný panel obsahuje päť sekcií: Program, Činohra, Opera, Balet a sekciu O divadle. Každá z nich poskytuje informácie týkajúce sa jednotlivých umeleckých súborov, ich repertoáru, programu, pripravovaných premiér, podrobného cenníka a rôznych projektov. V sekcii Program sú k dispozícii informácie o vstupenkách do SND, detských predstaveniach, výstavách v SND ako aj všetko o medzinárodnom divadelnom festivale Eurokontext.sk.

Webstránka sa ďalej dopĺňa. Pre zahraničných návštevníkov v najbližších dňoch pribudne jej nemecká a anglická verzia. Podľa riaditeľky centra marketingu SND Radoslavy Stratenej, zaznamenali za posledných päť rokov neustály nárast nákupu vstupeniek prostredníctvom portálu návštevník.sk. Stratená verí, že nový web umožní ešte jednoduchší prístup k online nákupu lístkov.

Iniciátorom vytvorenia novej webovej stránky SND a interným garantom projektu bol predchádzajúci riaditeľ centra marketingu SND Daniel Rabina. SND už pri formulovaní zadania a podmienok prizvalo k spolupráci zástupcov občianskeho združenia Slovensko.Digital. Cieľom bolo pripraviť nový web v maximálne transparentnom a otvorenom konaní.

 

Hodnotiaca komisia vybrala z piatich doručených ponúk projekt softvérovej spoločnosti WEZEO, ktorý rešpektoval kritériá a technologické podmienky a oslovil aj svojou nadčasovosťou, objasňuje v tlačovej správe národné divadlo. V súčasnosti webhosting a programátorské práce robí spoločnosť Altamira, ktorá v spolupráci s centrom marketingu SND a umeleckými súbormi SND priebežne pracuje na posledných úpravách a vylepšovaní funkcií. Súčasne s novou webstránkou ostáva fungovať určitý čas aj stará webstránka.

 

SND zároveň vyzýva užívateľov nového webu, aby svoje pripomienky a inú spätnú väzbu posielali na e-mailovú adresu novyweb@snd.sk.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies