Smutná správa: Gáborík musí ísť na operáciu, MS 13 nepodporí

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 07:19 • 2 min
Smutná správa: Gáborík musí ísť na operáciu, MS 13 nepodporí

COLUMBUS - Slovenský hokejový útočník Marián Gáborík sa nezúčastní na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta vo Fínsku a Švédsku. Definitíva padla po stredajších vyšetreniach u špecialistu v zámorí.

slovakia

left justify in out

Krídelník Columbusu má problémy s brušným svalstvom a musí sa podrobiť operácii. Z tohto dôvodu nebude môcť nastúpiť ani na svetovom šampionáte, ktorý sa v piatok začína v Helsinkách a Štokholme.

"Marián pociťoval v závere sezóny bolesti. Po výstupnej prehliadke a ďalších následných vyšetreniach sme sa rozhodli, že operácia je najlepšou voľbou pre rýchle a úplné uzdravenie," uviedol na klubovom webe Blue Jackets prezident pre hokejové operácie John Davidson. Po operácii čaká Gáboríka troj až štvortýždňová rekonvalescencia. 

V účasť Gáboríka na svetovom šampionáte dúfali fanúšikovia i reprezentačný kormidelník Vladimír Vůjtek, ktorému by sa elitný zakončovateľ do tímu veľmi zišiel. Trenčiansky odchovanec strelil v skrátenej sezóne NHL 2013 dvanásť gólov a na ďalších pätnásť prihrával v 47 stretnutiach za Columbus a New York Rangers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies