Smutá správa: Zomrela hviezda reality šou Martinka z Turca († 34)

NETKY.SK • 12 August 2016, 18:31 • 2 min
Smutá správa: Zomrela hviezda reality šou Martinka z Turca († 34)

BRATISLAVA - Internetom koluje smutná správa. Martina Chovancová, známa pod menom Martinka z Turca, zomrela vo veku 34 rokov.

slovakia

left justify in out

Martinka bola známa pre jej neobvyklý módny vkus a nevyberaný slovník. Dlhodobo ju trápili zdravotné problémy a viackrát ju museli hospitalizovať. Martinka, ktorá sa na Slovensku stala známou vďaka účinkovaniu v reality šou Farmár hľadá ženu, už dlhodobo bojovala s problémami s alkoholom. Tie sa jej napokon aj mali stať osudnými.  

 

 

 

Smutnú správu zverejnil jej kamarát na Facebooku. „Veľmi smutný som.. Martinka bola veselá a dobrosrdečná žena. Mal som ju rád a keď som videl čo sa s ňou deje chcel som pomôcť...nechcela...predminulý týždeň sme jej do nemocnice niesli hygienické potreby. Žiaľ už sa z toho nedostala. Verím, že je na lepšom mieste," napísal na sociálnej sieti.

 

 

Správu o jej smrti potvrdila aj jej dcéra Barbora pre denník Nový Čas.  "Volal nám mamin manžel Martin, že mama zomrela," povedala pre denník Barbora. Martine odobrala deti pre zlé životné podmienky sociálka. Hviezda z Turca žila tri roky v maringotke pri lese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies