Smuda o nemeckých novinároch: Asi boli opití!

NETKY.SK • 29 September 2014, 10:08 • 2 min
Smuda o nemeckých novinároch: Asi boli opití!

KRAKOV - Tréner poľského futbalového klubu Wisla Krakov Franciszek Smuda nerobí tragédiu z prehry 0:1 v nedeľňajšom mestskom derby na trávniku Cracovie.

slovakia

left justify in out

"Už dávno sa mi nestalo, že by moje mužstvo prehralo zápas takýmto spôsobom. Je to ťažké, ale musíme to prežiť," vyhlásil po stretnutí Smuda pre sportowefakty.pl. Rozhodujúci gól stretnutia padol v nadstavenom čase po rohovom kope, ktorý Cracovii "daroval" zlým odkopom stopér Wisly Richárd Guzmics.

"Prehrali sme gólom v poslednej sekunde. Takáto pilulka sa prehĺta ťažko. Prehrali sme po fatálnej chybe nášho hráča. Pri následnom rohovom kope sme zaspali," dodal Smuda, ktorý opäť raz svojským spôsobom zareagoval na skutočnosť, že nemeckí novinári prítomní na stretnutí prirovnali zápas k duelu regionálnej ligy v krajine úradujúcich majstrov sveta. "Asi boli opití. V derby zápasoch ide o veľa, a preto sa v nich neraz viac bojuje ako hrá. Tak to bolo aj v tomto zápase," uzavrel niekdajší kormidelník poľskej reprezentácie, s ktorou v máji 2012 v Klagenfurte čelil Slovákom v prípravnom medzištátnom stretnutí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies