Smrtonosná pasca 6 má byť prelomovým filmom, nakrúti ho Len Wiseman

NETKY.SK • 15 Október 2015, 12:11 • 2 min
Smrtonosná pasca 6 má byť prelomovým filmom, nakrúti ho Len Wiseman

NEW YORK - Americký režisér Len Wiseman nakrúti šiesty film z akčnej série Smrtonosná pasca. Tvorcovia v súčasnosti hľadajú scenáristu snímky, ktorá bude prequelom doterajších filmov.

slovakia

left justify in out

Dej novinky sa bude odohrávať prevažne v roku 1979 v New Yorku, kde hlavná postava série John McClane bude vystupovať ešte ako mladý policajt. Ako spomínaný hrdina by sa pritom mal opäť predstaviť aj Bruce Willis, pričom meno herca, ktorý stvárni McClanea v mladšom veku, zatiaľ nie je známe. Šesťdesiatročný Willis však podľa doterajších informácií zatiaľ nepodpísal zmluvu. Na produkcii pracuje Lorenzo di Bonaventura.


Prvá Smrtonosná pasca mala premiéru v roku 1988 a nakrútil ju režisér John McTiernan, ktorý sa postaral aj o tretí film z roku 1995. Smrtonosná pasca 2 sa dostala do kín v júli 1990, režíroval ju Renny Harlin. Spomínaný 42-ročný Len Wiseman, známy aj prácou na sérii filmov Underworld alebo remakeu sci-fi Total Recall (2012), nakrútil tiež snímku Smrtonosná pasca 4.0 (2007). O zatiaľ posledný film Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013) sa postaral John Moore.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies