Smrtiacej streľbe v bowlingovom klube podľa svedkov predchádzala bitka

NETKY.SK • 5 Január 2019, 22:20 • 2 min
Smrtiacej streľbe v bowlingovom klube podľa svedkov predchádzala bitka

TORRANCE - Streľbe v bowlingovom klube v Kalifornii, ktorá si v piatok vyžiadala troch mŕtvych a štyroch zranených, predchádzala podľa svedkov bitka. Informovala o tom v sobotu agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Úrady ešte neposkytli oficiálne informácie o tom, čo viedlo k streľbe v meste Torrance na západnom pobreží Kalifornie. Svedkovia však povedali, že jej predchádzala bitka medzi dvoma veľkými skupinami ľudí.

 

Wes Hamad, ktorý bol v tom čase v klube so svojou neterou, povedal, že potýčka trvajúca asi päť minút vyvolala chaos a zablokovala vchod do bowlingového klubu Gable House Bowl. Hamad podľa svojich slov schmatol svoju neter a bežali na druhý koniec bowlingovej dráhy. Počas behu začuli 15 výstrelov.

 

 

Traja muži podľa polície zomreli na mieste incidentu a ďalší štyria utrpeli zranenia. Dvoch zranených previezli do nemocnice.

Torrance leží na pobreží Tichého oceánu 32 kilometrov juhozápadne od Los Angeles.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona