Smrteľná nehoda pri Bardejove: Polícia hľadá svedkov!

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 15:36 • 2 min
Smrteľná nehoda pri Bardejove: Polícia hľadá svedkov!

BARDEJOV - Na ceste medzi Bardejovom – časť Dlhá Lúka a rómskou osadou pri Dlhej Lúke došlo v nedeľu (29. 6.) večer k smrteľnej dopravnej nehode.

slovakia

left justify in out

„V čase okolo 21.18 h viedol v smere od Dlhej Lúky na obec Zborov 34-ročný Košičan osobné auto Audi A7. Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky, ako aj poveternostnej situácii a iným okolnostiam  ktoré možno predvídať, dôsledkom čoho prednou pravou časťou vozidla zrazil 67 ročnú chodkyňu zo Zborova,“ priblížil krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.
     

Žena išla v smere jazdy vodiča po pravom okraji cesty, pričom na sebe nemala žiadne reflexné prvky. Pri zrážke utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Na vozidle bola spôsobená škoda vo výške cca 7000 eur. Dychová skúška na alkohol bola podľa hovorcu u vodiča osobného auta negatívna, u nebohej bude alkohol zisťovaný pri pitve.
     

„V tejto súvislosti chceme požiadať verejnosť o spoluprácu vo veci stotožnenia svedkov tejto dopravnej nehody. V čase dopravnej nehody v smere od obce Zborov prechádzalo motorové vozidlo tmavej farby, ktoré na mieste nehody zastavilo. Z vozidla vystúpili dvaja chlapci vo veku okolo 20 až 22 rokov.  Tí po poskytnutí prvej pomoci, ešte pred príchodom hliadky PZ  z miesta nehody odišli,“ doplnil Džobanik s tým, že vodič bližšie vozidlo a ani osoby nevedel popísať. Je predpoklad, že títo mladíci boli priamymi svedkami danej dopravnej nehody a ich výpovede by prispeli k objektívnemu prešetreniu nehody.
     

„Polícia preto žiada týchto mladých mužov, aby sa prihlásili na odbore kriminálnej polície v Bardejove, prípadne aby kontaktovali policajnú linku 158. Taktiež vodiči vozidiel, ktorí prechádzali v danom čase obcou Dlhá Lúka a stretávali sa s uvedených bielym vozidlom  Audi A7 s bardejovským evidenčným číslom, resp. boli týmto vozidlom predchádzaní, nech kontaktujú políciu,“ uzavrel hovorca.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies