AKTUALIZÁCIA: Smrť učiteľa v Prahe. Páchateľ použil mačetu!

NETKY.SK • 31 Marec 2022, 12:56 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Smrť učiteľa v Prahe. Páchateľ použil mačetu!

BRATISLAVA - Prípad sa stal dnes dopoludnia v Prahe 4. Po neznámom páchateľovi pátrajú stovky policajtov. Nasadili aj vrtuľník.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 21:35 (31. 3. 2022)

 

img

 

Pravdepodobne študent učilišťa v pražskej štvrti Michle vo štvrtok predpoludním zabil mačetou učiteľa. Páchateľ z miesta činu utiekol, no polícii sa ho podarilo chytiť v štvrti Zbraslav. Podľa ministra školstva Petra Gazdíka je podozrivým učeň, ktorý mal s učiteľom v stredu konflikt. TASR správu prevzala zo spravodajských portálov iDnes.cz a ČT24.

 

 

Úmrtie pedagóga potvrdila hovorkyňa záchrannej zdravotnej služba Jana Poštová: „Táto osoba utrpela vážne poranenia, ktorým na mieste podľahla.“ Po páchateľovi pátralo niekoľko stoviek policajtov, do pátrania nasadili aj policajný vrtuľník. Vražedná zbraň zostala po útoku na mieste činu.

 

 

Pôvodná správa:

 

Polícia  informovala o incidente na sociálnej sieti. Cieľom útoku bol jeden z pedagógov strednej školy, ktorý napokon podľahol zraneniam. Viac informácií zatiaľ neposkytli. 

 

Prečítajte si tiežPápež zbavil mlčanlivosti obvineného kardinála




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona