Smrť Bryanta zasiahla aj hokej, Ovečkin ho poznal osobne

NETKY.SK • 27 Január 2020, 11:40 • 2 min
Smrť Bryanta zasiahla aj hokej, Ovečkin ho poznal osobne

USA - Vedenie zámorskej NHL vydalo počas dnešného dňa oficiálne vyhlásenie v súvislosti so smrťou legendárneho basketbalistu Kobeho Bryanta.

slovakia

left justify in out

Hviezdy hokeja

K tejto hroznej tragédii sa vyjadrila najväčšie hviezdy svetového hokeja, Wayne Gretzky s manželkou i Alexander Ovečkin. Nehoda bola o to bolestivejšia, pretože s legendou basketbalu zahynula pri páde helikoptéry aj jeho dcéra Gianna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kobe Bryant (@kobebryant),

 

Vyhlásenie NHL

"Národná hokejová liga vyjadruje sústrasť rodine legendy NBA Kobeho Bryanta, ako aj rodinám všetkých, ktorí tragicky zomreli," uvádza sa vo vyhlásení. 

 

Legendy o legende

"Janet a ja nemáme slov. Modlite sa za neho a jeho rodinu," napísal legendárny Kanaďan Gretzky na sociálnej sieti Twitter.

 

 

Rusa Ovečkina taktiež smrť Bryanta zasiahla, poznali sa osobne. "Je to ťažké, pretože som ho poznal. Bol legendou vo svete basketbalu a na celom svete. Stále tomu nemôžeme uveriť. Vždy mi potriasol rukou, vedel, kto som," citovala Ovečkina novinárka Samantha Pellová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies