Smoliarsky štart Aranguiza v Leverkusene, roztrhol si achilovku

NETKY.SK • 21 August 2015, 12:47 • 2 min
Smoliarsky štart Aranguiza v Leverkusene, roztrhol si achilovku

BERLÍN - Futbalista Bayeru Leverkusen Charles Aranguiz, ktorý sa upísal nemeckému bundesligistovi iba minulý týždeň, si počas štvrtkového tréningu roztrhol Achillovu šľachu na ľavej nohe a svojmu novému zamestnávateľovi bude chýbať niekoľko mesiacov.

slovakia

left justify in out

"Správa o zranení Charlesa nás zničila, mrzí nás to rovnako ako jeho," citovala agentúra Reuters slová športového riaditeľa "farmaceutov" Rudiho Völlera. "Charles sa nesmierne tešil na svoju premiéru za Bayer a prvý bundesligový zápas proti Hannoveru. Urobíme všteko pre to, aby sa čo najskôr vrátil na trávniky."

 

Čílsky reprezentant, ktorý v júli triumfoval s národným mužstvom na juhoamerickom šampionáte Copa America, prišiel do Leverkusenu 13. augusta za 12 miliónov eur z brazílskeho Internacionalu. Dvadsaťšesťročný stredopoliar podpísal s klubom päťročnú zmluvu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies