Smoliar Reus si opäť vyvrtol členok

NETKY.SK • 8 September 2014, 09:07 • 2 min
Smoliar Reus si opäť vyvrtol členok

DORTMUD - Nemecký futbalový reprezentant Marco Reus nedohral nedeľňajší úvodný zápas v kvalifikácii EURO 2016 proti Škótsku (2:1). Ofenzívny stredopoliar Borussie Dortmund si pri súboji v samom závere stretnutia pravdepodobne obnovil zranenie členka, pre ktoré prišiel aj o štart na tohtoročnom svetovom šampionáte v Brazílii. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Reus sa iba nedávno vrátil na trávniky po zranení z júnového prípravného zápasu s Arménskom, ktoré ho vyradilo z účasti na MS, kde Nemci získali titul. V dueli so Škótskom opustil ihrisko s bolestivou grimasou na tvári tesne pred koncom, v nadstavenom čase ho vystriedal Matthias Ginter. Podľa trénera úradujúcich majstrov sveta Joachima Löwa by však zranenie jeho zverenca nemalo byť vážneho charakteru.

 

"Reus si opäť vyvrtol členok. Ten istý, ktorý si zranil aj proti Arménsku. Prvotná diagnóza hovorí, že by to nemalo byť také vážne ako pred majstrovstvami sveta. Budeme však musieť počkať na výsledky ďalších vyšetrení," povedal Löw novinárom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona