Smoliar Maradona ukázal prostredník v živom prenose!

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 11:23 • 2 min
Smoliar Maradona ukázal prostredník v živom prenose!

RIO DE JANEIRO - Diego Maradona sa opäť raz vyznamenal, v živom prenose ukázal prostredník adresovaný prezidentovi Argentínskej futbalovej asociácie (AFA) Juliovi Grondonovi. Išlo o svojráznu odpoveď futbalovej legendy na Grondonov výrok, že Maradona prináša reprezentácii smolu.

slovakia

left justify in out

Kapitán majstrov sveta z roku 1986 ešte pred štyrmi rokmi viedol národný výber na MS v Juhoafrickej republike, teraz jeho zápasy sleduje iba z tribúny. V sobotu videl márne búšenie krajanov do obranného valu Iránu, krátko pred koncom duelu opustil miesto a prišiel o víťazný gól Lionela Messiho v nadstavenom čase. Grondona si neodpustil poznámku: "Nositeľ smoly odišiel, vyhrali sme."

Maradonovi nebolo viac treba, s Grondonom je už dlho na nože a v pozápasovej analýze pre venezuelskú televíziu Telesur povedal: "Chcem Grondonovi odkázať, že všetko, čo mám, som si poctivo zarobil. Jemu všetko kúpila FIFA." Potom sa dramaticky odmlčal a výstup pred kamerou korunoval vztýčeným prostredníkom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies