Smoliar Badstuber sa opäť zranil, Löw: Verím v jeho skorý návrat

NETKY.SK • 15 Február 2016, 12:34 • 2 min
Smoliar Badstuber sa opäť zranil, Löw: Verím v jeho skorý návrat

MNÍCHOV - Má veľkú smolu na zranenia, ale ešte väčšie odhodlanie vrátiť sa na futbalové trávniky. Nemecký obranca v službách Bayernu Mníchov Holger Badstuber utrpel na sobotňajšom tréningu zlomeninu členka, pre ktorú s veľkou pravdepodobnosťou príde o účasť na EURO 2016 vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Pre Badstubera ide o štvrté vážne zranenie od decembra 2012. Dvakrát si roztrhol krížne väzy v kolene a vlani si poškodil stehenný sval. Jeho spoluhráči z bavorského veľkoklubu veria, že šikovný stopér sa čoskoro opäť vráti do zostavy. Na jeho podporu mali pred nedeľňajším zápasom v Augsburgu oblečené tričká s nápisom "Sme s tebou, opäť to dokážeš", transparenty so želaním skorého návratu sa objavili aj v hľadisku štadióna WWK Arena. Bayern triumfoval v bavorskom derby 3:1, dvojgólový strelec Robert Lewandowski venoval svoje presné zásahy smoliarovi Badstuberovi. "Tieto góly sú pre teba, Holger," napísal poľský kanonier na sociálnej sieti Twitter.

 

Badstubera môže sobotňajšie zranenie mrzieť dvojnásobne. Tréner nemeckej reprezentácie Joachim Löw totiž v nedeľu pre oficiálny web národného futbalového zväzu (DFB) uviedol, že stredného obrancu mal v hľadáčiku pri tvorbe tímu na EURO 2016. "Má skutočne veľkú smolu. Doposiaľ posledné zranenie je o to horšie, že bol na správnej ceste k uzdraveniu sa a dostával sa do formy. Všetci v národnom tíme mu želáme skoré uzdravenie a čo najrýchlejší návrat na trávniky. Som presvedčený, že so svojou morálkou a prístupom to dokáže," uviedol Löw o 31-násobnom reprezentantovi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona