Smola brankárov v Anglicku, zranili sa Forster aj Foster

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 14:39 • 2 min
Smola brankárov v Anglicku, zranili sa Forster aj Foster

LONDÝN - V uplynulých dňoch sa v najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League zranili dvaja brankári patriaci do národného mužstva Fraser Forster a Ben Foster.

slovakia

left justify in out

Prvý menovaný odstúpil pre zranenie kolena už v 14. min sobotňajšieho stretnutia PL medzi Southamptonom a Burnley (2:0). Podľa prognóz, ktoré uverejnil goal.com, ide o vážnejšiu zdravotnú indispozíciu. "Fraser Forster je v nemocnici a vyzerá to zle. Musíme počkať. Dúfam, že bude v poriadku, ale lekári nie sú príliš optimistickí," prezradil kouč "svätcov" Ronald Koeman.

 

Gólman West Bromwichu Foster sa zranil ešte pred týždňom, keď nedochytal stretnutie proti Stoke City. Podľa televíznej stanice ESPN má 31-ročný strážca svätyne WBA vážne zranené koleno, ktoré mu už stihli operovať. Mimo hry bude šesť mesiacov. "Ben je, pochopiteľne, sklamaný, ale už má aspoň lepšiu náladu. Začína rozprávať o rehabilitácii a chcel by okamžite začať. Chýbať bude pol roka," vyhlásil lekár Mark Gillet. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona