SMER-SD: Maňka oznámil koniec vo funkcii podpredsedu strany

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 13:07 • 2 min
SMER-SD: Maňka oznámil koniec vo funkcii podpredsedu strany

BRATISLAVA - Podpredseda Smeru-SD Vladimír Maňka končí vo funkcii. Dnes vzdanie sa funkcie oznámil na mimoriadnom pracovnom sneme.

slovakia

left justify in out

Podpredsedom strany sa stal pred deväťapol rokom. „Budeš chodiť ako vedúci delegácie strany Smer-SD vo frakcii Socialistov a demokratov v Európskom parlamente, na predsedníctva,“ povedal po prejave Maňku predseda strany Robert Fico, ktorý mu zároveň poďakoval za činnosť. „Často chodil so slzami v očiach, čo mu zanechal predchodca, aké boli na neho útoky,“ uviedol Fico.

 

Maňka teda zostáva vedúcim slovenskej delegácie strany Smer-SD vo frakcii Socialistov a demokratov v Európskom parlamente a chce sa naplno venovať tejto práci a práci europoslanca. Maňku má nahradiť štátny tajomník ministerstva financií Peter Pellegrini. Dušan Čaplovič, o ktorého výmene sa hovorilo by mal vo funkcii zostať. V najbližších dňoch však má prísť o ministerskú funkciu v rezorte školstva. Ako minister ho má nahradiť práve Pellegrini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies