Smer-SD a Sme rodina pôjdu do volieb spoločne!

NETKY.SK • 19 August 2022, 16:09 • 2 min
Smer-SD a Sme rodina pôjdu do volieb spoločne!

MICHALOVCE – Politické strany Smer-SD a Sme rodina sa pri jesenných voľbách do Zastupiteľstva Košického samosprávneho kraja (KSK) budú o priazeň voličov uchádzať na jednej kandidátnej listine.

slovakia

left justify in out

V rovnakom režime sa tiež ich kandidáti postavia k voľbám do Mestského zastupiteľstva v Michalovciach. TASR o tom informoval tlačový odbor strany Smer-SD.

 

img

 

„Táto dohoda bola podpísaná pre volebné obdobie 2022 - 2026. Hnutie Sme rodina podporí vo voľbách do samosprávy kandidáta na predsedu KSK Viliama Zahorčáka a v komunálnych voľbách kandidáta na primátora mesta Michalovce Miroslava Dufinca,“ uviedol Smer-SD.
      

Dohodu o spoločných kandidátkach v piatok v Michalovciach podpísal predseda Okresnej organizácie Smeru–SD Peter Voľanský, krajský predseda hnutia Sme rodina Martin Dzielavský, kandidát na primátora Michaloviec za stranu Smer–SD Miroslav Dufinec a kandidát na predsedu KSK Viliam Zahorčák.
      

Kandidáta na primátora Michaloviec podporí aj Slovenská národná strana (SNS). Túto dohodu podpísal Dufinec s predsedom Okresnej rady SNS Michalovce Jaroslavom Vaľom. „Považujem toto spojenie nielen ako ocenenie úspechov na úrovni riadenia mesta Michalovce, ale aj ako vyjadrenie odhodlania tieto výsledky a skúsenosti preniesť do rozvoja nášho kraja,“ uviedol Zahorčák.

 

 

Možno vás zaujme: Kollár pripustil, že rokovanie o štvorkoalícii bude ešte ostré!

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona