Smer Rio nabrali tenisti bez Cibulkovej, plavec Nagy i cyklista Tybor

NETKY.SK • 1 August 2016, 09:31 • 2 min
Smer Rio nabrali tenisti bez Cibulkovej, plavec Nagy i cyklista Tybor

BRATISLAVA - Bez slovenskej ženskej tenisovej jednotky Dominiky Cibulkovej aj jej trénera Martina Liptáka odcestovala v pondelok ráno do dejiska OH 2016 v Rio de Janeiro ďalšia časť členov slovenskej výpravy. Smer Rio zo športovcov nabrali tenisti Andrej Martin, Anna Karolína Schmiedlová a Igor Zelenay, plavec Richard Nagy, vzpierač Ondrej Kružel a cestný cyklista Patrik Tybor.

slovakia

left justify in out

Zvyšní dvaja plavci Katarína Listopadová a Tomáš Klobučník priletia do dejiska olympiády zo sústredenie v USA. Ako TASR informoval Roman Hanzel zo Slovenského olympijského výboru (SOV), v pondelok do Brazílie odišli aj tenisový olympijský šampión vo dvojhre zo Soulu 1988 Miloslav Mečíř a hlavný lekár výpravy Branislav Delej.

 

V pondelok do Ria dorazí aj časť atlétov - Marcel Lomnický, Jozef Repčík, Martina Hrašnová, Dana Velďáková, Jana Velďáková a Iveta Putalová či gymnastka Barbora Mokošová a jej tréner Martin Zvalo, títo odcestovali už v nedeľu. Slovenské osadenstvo v olympijskej dedine však nezmohutnie tak, ako by sa mohlo zdať podľa tohto počtu. "Všetci členovia atletickej časti výpravy, aj obidvaja zo vzpieračskej, sa totiž ešte v deň príchodu presunú zhruba 200 km severne do mesta Juiz de Fora, kde absolvujú záverečnú časť prípravy. Tam sa k nim pridajú aj ďalší atléti, ktorí pricestujú 4. augusta a niektorí sa zrejme zúčastnia aj na otváracom ceremoniáli OH," uviedol oficiálny web SOV olympic.sk.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies