Smer ponúka miesto na kandidátke v Trnave vysokoškolákom

NETKY.SK • 12 August 2014, 10:41 • 2 min
Smer ponúka miesto na kandidátke v Trnave vysokoškolákom

TRNAVA – Krajská kancelária Smeru-SD v Trnave sa rozhodla dať pre nadchádzajúce komunálne voľby možnosť jednému vysokoškolákovi uchádzať sa o post poslanca mestského zastupiteľstva na jej kandidačnej listine. Chce tým vytvoriť priestor pre ambicióznych mladých ľudí s trvalým bydliskom v Trnave so záujmom o veci verejné.

slovakia

left justify in out

Kritériom zaradenia študenta či študentky na kandidátku bude predloženie najlepšieho návrhu s piatimi ťažiskovými témami, ktoré považuje za nevyhnutné vykonať v prospech mesta Trnava a jej občanov. Návrh musí obsahovať aj riešenie problému z pohľadu študenta s prípadnými ekonomickými dôsledkami na rozpočet mesta. Informuje o tom web trnavadosiahlaviac.sk, na ktorom Smer-SD zverejnil aj svojich kandidátov za jednotlivé mestské obvody. Výzva pre študentov má uzávierku na konci augusta, vyhodnotenie návrhov bude do 5. septembra. Mail alebo obálka musí byť označená heslom Chcem byť kandidátom za Smer-SD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies