Smer musel vyhovieť opozícii a otvoriť Hodinu otázok

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 16:15 • 2 min
Smer musel vyhovieť opozícii a otvoriť Hodinu otázok

BRATISLAVA – Smer-SD musel vyhovieť opozícii a otvoriť bod Hodina otázok, v ktorom členovia vlády odpovedajú poslancom NR SR.

slovakia

left justify in out

Po rokovaní poslaneckého grémia predseda parlamentu Peter Pellegrini bod otvoril, konštatoval však, že do stredy do 12:00 žiadna otázka nebola podaná a ministri nemajú na čo odpovedať. Zároveň osobne informoval premiéra, že poslanci členom vlády nepoložili žiadnu otázku. Pellegrini tiež oznámil, že na konci schôdze bude zaradený bod Interpelácie, ktorého sa domáhal Alojz Hlina.

 

Tri opozičné poslanecké kluby požiadali o zvolanie poslaneckého grémia. Dôvodom bolo, že sa dožadovali, aby prišli do parlamentu členovia vlády a v NR SR sa otvorila Hodina otázok. Tá podľa Rokovacieho poriadku býva vždy, keď zákonodarný zbor zasadá vo štvrtok. Predsedajúca schôdze Jana Laššáková opozícii nevyhovela, preto opozičné kluby zvolali grémium. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona