Smer ide do regionálnych volieb samostatne

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 11:15 • 2 min
Smer ide do regionálnych volieb samostatne

TRENČÍN – Strana Smer-SD potvrdila, že do volieb do vyšších územných celkov v Trenčianskom kraji pôjde samostatne. Pre agentúru SITA to povedal trenčiansky krajský šéf Smeru Jaroslav Baška.

slovakia

left justify in out

„Rokovali sme aj s inými politickými subjektmi a nakoniec z toho vyplynulo to, že Smer pôjde samostatne nielen na predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja, ale pôjde samostatne aj na poslancov,“ povedal. Toto rozhodnutie je podľa neho definitívne v rámci strany aj krajských štruktúr.

Kandidátom Smeru-SD na župana v Trenčianskom kraji je práve Baška. Väčšinu financií na predvolebnú kampaň mu podľa jeho slov dá samotný Smer. „Pre každý kraj vyčlení 33-tisíc eur. Samozrejme, ja dám určité finančné prostriedky a aj nejakí podporovatelia, priatelia,“ povedal Baška. Kampaň podľa neho nebude drahá. 

Samostatnú kandidátku dá strana aj na poslancov trenčianskej župy. "Či to bude presne 45 poslancov, alebo to bude menej kandidátov, to ešte uvidíme,“ dodal Baška.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies