Smer by chcel za prezidenta Miroslava Lajčáka

NETKY.SK • 11 Február 2013, 12:10 • 2 min
Smer by chcel za prezidenta Miroslava Lajčáka

Smer by chcel za prezidenta Miroslava Lajčáka - Politika Šance desiatich kandidátov na úspech v boji o Prezidentský palác odhadol denník Nový čas v dnešnom článku Smer chce za prezidenta Lajčáka. Ako Nový čas ďalej uvádza, na jar 2014 sa dozvieme, kto nah

slovakia

left justify in out

imgŠance desiatich kandidátov na úspech v boji o Prezidentský palác odhadol denník Nový čas v dnešnom článku Smer chce za prezidenta Lajčáka.

Ako Nový čas ďalej uvádza, na jar 2014 sa dozvieme, kto nahradí Ivana Gašparoviča. Robert Fico svoj záujem zatiaľ nepotvrdil, jeho potenciálna protikandidátka Iveta Radičová stále hovorí nie. Vo Ficovej strane sa však čoraz častejšie skloňuje aj meno súčasného ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka.

Nový čas spravil vybratým kandidátom vlastný percentuálny odhad úspešnosti. Vyrovnanú, až 70-percentnú úspešnosť prisúdil dvojici Robert Fico a Iveta Radičová. Nasledujú Miroslav Lajčák (60 percent), Andrej Kiska (50 percent), Radoslav Procházka (35 percent), Pavol Paška (20 percent), Pavol Hrušovský a Ján Čarnogurský (zhodne po 15 percentách), Peter Šťastný (10 percent). Vybranú desiatku uzatvára Stanislav Martinčko s jedným percentom možnej úspešnosti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies