Sme rukojemníkmi toho, že dvaja páni sa nevedia dohodnúť, tvrdí Juraj Šeliga

NETKY.SK • 27 Marec 2021, 14:25 • 2 min
Sme rukojemníkmi toho, že dvaja páni sa nevedia dohodnúť, tvrdí Juraj Šeliga

Dnes o 18:00 bude koalícia rokovať o ďalšom postupe riešenia koaličnej krízy.

slovakia

left justify in out

V diskusnej relácii Sobotné dialógy to dnes uviedol podpredseda Národnej rady SR Juraj Šeliga pôsobiaci Zopakoval, že strana Za ľudí aj naďalej trvá na zachovaní štvorkoalície.

 

Vyzval preto predsedu strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richarda Sulíka, aby sa vrátil k spoločným rokovaniam a premiéra Igora Matoviča (OĽaNO), aby do istej miery ustúpil. Na včerajšom rokovaní vlády sa Richard Sulík  „zdržal len veľmi krátko“

 

Súvisiaci článok: Podľa Šeligu trojkoalícia bez SaS nebude fungovať

„Sme rukojemníkmi toho, že dvaja páni sa nevedia dohodnúť. Ak by sa pán Sulík na včerajšom rokovaní koaličnej rady zdržal dlhšie ako 15 minút, možno by sme už mali situáciu vyriešenú,“ priblížil v kultivovanej debate Juraj Šeliga.

 



Podpredseda opozičnej strany  Ladislav Kamenický zo SMER-SD v relácii uviedol, že vláda nefunguje. Koaličnú krízu označil za „divadlo a frašku“.

 

#SobotneDialogy #RadioSlovensko 📻

Uverejnil používateľ Ladislav Kamenický Piatok 26. marca 2021

 

„My sme realisti a nepredpokladáme, že Sulík povalí ďalšiu vládu, to by bol jeho koniec. Vidíme jediné reálne riešenie v tom, čo robíme, že zbierame podpisy v petícii za vypísanie referenda o predčasných voľbách,“ dodal Kamenický a dodal, že pod petíciu za predčasné voľby sa podísalo už 370-tisíc ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona