Sme rodina svoju programovú konferenciu vníma ako pomoc

NETKY.SK • 28 Január 2017, 15:08 • 2 min
Sme rodina  svoju programovú konferenciu vníma ako pomoc

BRATISLAVA - Hnutie Sme rodina - Boris Kollár svoju programovú konferenciu vníma na rozdiel od štandardných politických strán ako pomoc.

slovakia

left justify in out

Ako pre agentúru SITA spresnila hovorkyňa Sme rodina Lea Gečová, hlavným cieľom marcovej programovej konferencie je "pomoc jednotlivým skupinám obyvateľstva, ktorým sa dlhodobo nikto nevenuje," uviedla s tým, že medzi takéto skupiny radia pracujúce rodiny s malými deťmi, viacdetné pracujúce rodiny, neúplné rodiny, dôchodcov, hendikepované osoby, študentov aj ľudí zaťažených exekúciami.


Pomoc niektorým skupinám obyvateľstva bola prioritou hnutia už aj v ich predvolebnom programe. "Na najbližšej konferencii budú predstavené otázky pomoci komplexne tak, aby sa mohli vzájomne prepojiť a doplniť v rámci jednotlivých rezortov," uviedla Gečová s tým, že výsledkom bude ucelený program pomoci, ktorý výrazne uľahčí život obyčajným bežným ľuďom a zároveň to bude program, s ktorým pôjde hnutie do najbližších parlamentných volieb. Hnutie sa okrem pomoci občanom bude zaoberať aj inými celospoločenskými otázkami. Riešenie otázok má mať za následok zmenu systému k lepšiemu pre čo najvyšší počet ľudí na Slovensku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies