Sme ekonomicky tretí najlepší v Európe, medzi lídrami sme aj v medicínskom zvládaní pandémie

NETKY.SK • 15 November 2020, 16:17 • 2 min
Sme ekonomicky tretí najlepší v Európe, medzi lídrami sme aj v medicínskom zvládaní pandémie

Vicepremiérka, ktorá je aj na čele najmenšej vládnej strany, Veronika Remišová sa teší, že v čase pandémie máme dobré ekonomické čísla a výborne zvládame aj medicínsku stránku nového koronavírusu.

slovakia

left justify in out

Vicepremiérka a líderka vládnej strany Za ľudí na sociálnej sieti pripomenula, že podľa dát európskych štatistov sme tretí najlepší v Európe. „Ekonomika za posledný štvrťrok silno rástla a oproti rovnakému obdobiu minulého roka zaostáva iba o 2,2 %,“ napísala s tým, že by si priala „zrýchliť podporu pre zatvorené prevádzky aj pre živnostníkov, kreatívny priemysel či šport“.

 

 

Remišová prízvukuje, že medzi najlepšími sme aj v otázkach zvládania pandémie po medicínskej stránke „a vďaka tomu môže fungovať väčšina ekonomiky s menej prísnymi obmedzeniami ako v iných krajinách“.

 

Vicepremiérka, ktorá sa cez víkend bola osviežiť bicyklovaním na horách, je presvedčená, že je dôležité v čo najrýchlejšej dobe otvoriť aspoň druhý stupeň ZŠ. „Pretože zatvorené prevádzky môžeme podporiť finančne, ale dobré vzdelanie a duševnú pohodu našich detí a ich rodičov zabezpečia hlavne otvorené školy,“ zdôraznila bývalá poslankyňa Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO).

 

Rúška a dezinfekčné gély je možné kúpiť aj cez stránku shop.netky.sk. Prečítajte si, ako sa nami inšpiruje Rakúsko.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies