Sme ako rodina, tvrdí Will.i.am o The Black Eyed Peas

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 08:27 • 2 min
Sme ako rodina, tvrdí Will.i.am o The Black Eyed Peas

LOS ANGELES - Americká skupina The Black Eyed Peas drží spolu aj po 20 rokoch na hudobnej scéne a jej členovia sa navzájom podporujú, aj keď pracujú na sólových projektoch.

slovakia

left justify in out

„Stále sme jedna veľká rodina. Práve teraz nahrávame album, ktorý vydá Fergie. Znie skvelo. Boli sme s ňou v štúdiu minulý týždeň a budeme tam s ňou aj počas nasledujúceho týždňa, aby sme dokončili jej nový sólový projekt,“ vyjadril sa v Madride pre agentúru Reuters 40-ročný Will.i.am.


Zoskupenie minulý týždeň zverejnilo nový singel Yesterday, ku ktorému zároveň ponúkli aj videoklip. Okrem Will.i.ama sa v ňom objavujú aj rapperi Apl.de.ap a Taboo. Fergie sa na piesni nepodieľala, preto neúčinkuje ani vo videu.

 

Štyridsaťročná interpretka, ktorá má na konte zatiaľ jeden sólový album The Dutchess (2006), plánuje uviesť druhú štúdiovku na trh ešte tento rok. Zatiaľ posledná nahrávka The Black Eyed Peas s názvom The Beginning vyšla 26. novembra 2010.


The Black Eyed Peas vznikli v roku 1995 v Los Angeles. Debutový album Behind the Front vydali v roku 1998 a nadviazali naň počinom Bridging the Gap (2000). Preraziť sa im podarilo v roku 2003 hitom Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk (2003). Na konte majú aj štúdiovky Monkey Business (2005), The E.N.D. (2009) a spomínaný The Beginning (2010). Medzi ich ďalšie hity patria skladby ako Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Boom Boom Pow, Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Na konte majú šesť cien Grammy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies