SmartWings spojí Bratislavu a Košice s ôsmimi destináciami

NETKY.SK • 26 Január 2015, 18:36 • 2 min
SmartWings spojí Bratislavu a Košice s ôsmimi destináciami

BRATISLAVA - S aerolíniami SmartWings, čo je obchodná značka pre pravidelné linky najväčšej českej leteckej spoločnosti Travel Service, bude počas tohtoročnej letnej sezóny možné letieť priamo z Bratislavy a Košíc do ôsmich prevažne stredomorských destinácií a letovísk v Grécku, Taliansku, Španielsku, ale aj v Bulharsku a Izraeli.

slovakia

left justify in out

Ako v pondelok informovala hovorkyňa Travel Service Vladimíra Dufková, z Bratislavy budú štyri lety v týždni do Heraklionu na Kréte (9. júna - 6. októbra), na Rhodos (9. júna - 2. októbra) a do Burgasu (16. júna - 11. septembra), ako aj dva lety do Olbie na Sardínii (11. júna - 20. septembra), Palmy de Mallorca (13. júna - 19. septembra) a Tel Avivu (14. júna - 8. októbra). Z Košíc bude možné so SmartWings letieť štyrikrát týždenne do Burgasu (16. júna - 11. septembra) a raz za týždeň na Rhodos (18. júna - 10. septembra). "Výhodou letov so SmartWings je prevádzkovanie priamych letov do destinácií, kam sa s inými leteckými spoločnosťami cestujúci dostanú len s prestupom," dodala Dufková. 

 

Okrem pravidelných liniek pod značkou SmartWings prevádzkuje Travel Service na Slovensku charterové lety pre cestovné kancelárie. V roku 2014 prepravil Travel Service zo Slovenska 520 tisíc cestujúcich, čo bolo oproti roku 2013 o 14 % viac. 

 

SmartWings zabezpečuje pravidelné letecké spojenia do desiatok destinácií a letovísk v Európe i mimo nej (napr. v Španielsku, Francúzsku, Taliansku, Grécku, Chorvátsku, Bulharsku, na Cypre, v Turecku, Spojených arabských emirátoch a Izraeli. SmartWings každú letnú sezónu rozširuje ponuku o nové destinácie a zvyšuje počet letov do väčšiny svojich destinácií. 

 

Travel Service je najväčšia česká letecká spoločnosť. Od svojho vzniku v roku 1997 výrazne expandovala a v súčasnosti pôsobí v Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku a Poľsku. Prevádzkuje charterové lety, pravidelné linky pod obchodnou značkou SmartWings a privátne lety kategórie Business Jet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies