Smalling otvoril skóre po 22 s pobytu na ihrisku

NETKY.SK • 12 Február 2015, 10:21 • 2 min
Smalling otvoril skóre po 22 s pobytu na ihrisku

MANCHESTER - Hrdinom stredajšieho stretnutia 25. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League medzi Manchestrom United a Burnley bol stopér "červených diablov" Chris Smalling.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Greenwichu neďaleko Londýna začal duel na lavičke náhradníkov, ale už v 5. min vystriedal zraneného kolegu Phila Jonesa a o 22 sekúnd neskôr otvoril hlavou skóre stretnutia. V záverečných sekundách prvého polčasu opäť prinavrátil United priebežné jednogólové vedenie, tentoraz 2:1, keďže medzičasom v 12. min vyrovnal hosťujúci Danny Ings. Víťazstvo ManUtd 3:1 spečatil po zmene strán v 81. min z pokutového kopu Holanďan Robin van Persie.

 

Hráč zápasu Smalling po stretnutí nebol úplne spokojný. "Musíme sa na seba pozrieť a uistiť sa, že hra z prvého polčasu sa už nebude opakovať. Tréner nám povedal, že hra, akú sme predviedli v prvej polovici, je neprijateľná, a myslím si, že všetci hráči to dobre vedia," vyhlásil pre portál zeenews.india.com 15-násobný anglický reprezentant, ktorý priznal, že jeho presné zásahy boli aj dielom náhody. "Mal som celkom šťastie. Keď nastúpite na trávnik ako obranca, nikdy nie je jednoduché skórovať," doplnil Smalling, ktorý do Manchestru prestúpil v roku 2010 z londýnskeho Fulhamu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies