Sluckij po siedmich rokoch opustí lavičku CSKA Moskva

NETKY.SK • 7 December 2016, 10:06 • 2 min
Sluckij po siedmich rokoch opustí lavičku CSKA Moskva

MOSKVA - Tréner ruského futbalového klubu CSKA Moskva Leonid Sluckij rezignuje po stredajšom zápase E-skupiny Ligy majstrov s anglickým Tottenhamom Hotspur.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný kouč šéfuje lavičke armádneho tímu od roku 2009, čo je najdlhšie pôsobenie lodivoda v jednom mužstve v Rusku za posledných 60 rokov. Počas tohto obdobia získal tri tituly v najvyššej domácej súťaži, no v ostatnom čase čelil kritike fanúšikov za nepresvedčivé výkony. "Sedem rokov je v živote trénera veľké množstvo času. Bolo to najlepšie obdobie v mojej kariére; myslím si, že môžme byť hrdý na vykonanú prácu," uviedol v stanovisku Sluckij.

 

CSKA figuruje v ligovej tabuľke na treťom mieste, v LM stratil možnosť postupu do osemfinále, ale v priamom súboji s Tottenhamom zabojuje aspoň o tretiu priečku zaručujúcu účasť v jarnom šestnásťfinále Európskej ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies