Slovnaft získal zákazku Slovenskej pošty za vyše 16 miliónov eur

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 15:02 • 2 min
Slovnaft získal zákazku Slovenskej pošty za vyše 16 miliónov eur

BRATISLAVA - Spoločnosť Slovnaft zaobstará pre Slovenskú poštu bezhotovostný nákup pohonných látok prostredníctvom palivových platobných kariet.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z oznámenia o výsledku tendra, ktoré je zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.
     

Predmetom zákazky v hodnote 16,122 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty je bezhotovostný nákup motorovej nafty, bezolovnatého benzínu a skvapalneného ropného plynu prostredníctvom platobných kariet určených v sieti čerpacích staníc, na akceptačných miestach v SR a v ostatných krajinách Európskej únie.
     

Víťaz súťaže zabezpečí Slovenskej pošte prostredníctvom kariet určených na bezhotovostný nákup v sieti čerpacích staníc aj bezhotovostné platby mýtneho, poplatky na cestách, v tuneloch na mostoch, poplatky za parkovanie, úhradu núdzových opráv, nákup kvapalín do motorových vozidiel a umývanie a čistenie vozidiel.
     

Slovnaft bol jediným uchádzačom v elektronickej aukcii, v ktorej hlavným kritériom bola ekonomická výhodnosť. Rámcovú dohodu podpíšu obe strany na obdobie štyroch rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona